6 Dec 2015

Nah,hadiah.

Do you remember?
When we are tired of hectic classes and mounting IB workloads,
Then I will say,
Let’s go. Lepak kat taman, makan kek klana.
Lepak kat tasik, makan pizza masa pizza Hut tengah offer.
Jom pergi T1 beli barang, beli stok makan :p
Let’s have our own moment. Run away from reality for a little while and come back strong!

Do you remember?
On our way to SP, hujan lebat kilat bagai, mandi hujan doe hari tu.
It’s my first and only time solat kat masjid negeri.
It’s my first time jalan dalam SP tu dalam keadaan separa basah.
Makan nasi ayam dalam keadaan sejuk menggigil. I don’t know la what we are thinking at that time,
But,I sure do enjoy myself.
Just so you know, I have a lot of my first time with you.
And for that I could never be more grateful.

You are among those few people that I could be my real person whenever I am with you.
You are among those limited editions that I could say nasty words to, and then aku tak regret pun :p
You are the one manusia yang aku paling hargai masa dekat KMS dulu.
And for that, I thank you.

Thanks sebab redha je ngan perangai tak senonoh aku,
Thanks sebab ajar aku banyak sangat benda,
Thanks sebab jadi kawan yang sentiasa ada untuk aku,
Thanks sebab bimbing aku untuk kenal yang tawakal pada Allah itu, indah sangat. Indeed, it's true.

Semoga kau dapat apa yang kau impikan. Semoga jadi anak yang baik, kakak yang kurang garang (lulz) dan isteri yang solehah, Eh. haha

Thanks for everything. Aku sayang kau.

HAPPY BIRTHDAY CIKIN.










it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...