29 Apr 2014

Self talk

Assalamualaikum w.b.t

Final dah dekat. Sangat dekat.
Apa kau rasa?
Cuak?
Apa yang kau buat?
Nothing.
Hahahaha*gelak sinis seround.

Kau dah biasa jadi underdog kan?
Angguk.
Kau dah pernah buktikan sebelum ni yang underdog pun boleh setara dengan bintang bulan kan?
Angguk lagi.
Kau nak sejarah berulang? Kau nak rasa balik apa yang kau dah rasa?
Double triple angguk.

Then, do something.
It's never too late to mend. Chemistry tu kacang je pun. Kalau belajar betul betul and tajdid balik niat, aku rasa ok je kot. Kot. Insha Allah.

Sebab Allah tak tengok natijah, Allah tengok usaha.
Dan kalau dapat result best, itu bonus,
atas segala penat lelah kau,
sebab Allah tu Maha Adil*senyum



Sincerely,
another part of you.


it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...