31 Oct 2013

Growing up

Assalamualaikum w.b.t

Am wondering on how on earth do I get to be here?
Am asking, Would i survive till the end?
What will happen if i won't be able to make it?
Tears?
Disaster at its best...



Seeing others performing well doesn't help,frankly speaking.
Lagi ketaq lutuq lagi ada ;)
Oh yeaa~ selfie,don't have to pretend anymore..
They won't care, it's all about you and how you manage your own self.
What goes around comes around,no?

Nurture the best quality of of us,
Be decent,
Be a good servant of HIM,
That's it..
May it all worth it :)





it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

23 Oct 2013

Berkat,rajin,disiplin

Assalamualaikum w.b.t

Berkat,rajin, disiplin.
"If you hold tightly to this three elements in life,you could survive even when they throw you in horrendous flood and there is no other places that could save you,you'll make it to the end, even for your fight in IB" ~ super-super senior.

We need the blessing to make it work,anything.
The blessing from beloved parents,
Teachers and friends,try hard not to hurt their feeling.
And above all, strive for Mardhatillah, HIS ultimate blessing.

And the diligence together with discipline would always come together.

" Study smart je tak cukup even most of the people said so,you must study hard as well"

~oh yeeeaaa :)




it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

20 Oct 2013

Larut

Assalamualaikum w.b.t

Hidup atas expectation orang amat sakit,
tahu kenapa?
sebab kau yang pilih untuk jadi begitu,
nak semuanya perfect di mata orang?
ketahuilah kau takkan mampu.

Sebab?
Hidup ni tujuannya,untuk please Allah,
bukan untuk please homosapien semata.
Mereka-mereka yang kadangnya hadir atas asbab ujian.
Ujian dari DIA kepada kita.
Benar,hablun minallah wa hablun minannas tu kena bergerak selari,
tapi tak bermaksud segala benda yang terjadi kena ikut garis hidup,dan mata mereka.
Rasa hati kita dan tujuan hidup nak ke syurga tu kena dahulukan juga,no?

Tahu kenapa hari-hari semenjak ni rasanya hambar,
tawar tak berwarna,
Tahu kenapa bila nak study je rasa stuck,
rasa yang segala intelligence dah disuck out,habis,
yang tinggal hanya memori separa karat je.
Tahu kenapa?

Mungkin sebab kehidupan sehari dua ni,niatnya terpesong,
macam tadi, life for human is dull,
The excitement is just not there,kalau ada pun sekejap cuma.
Dan mungkin juga sebab terlalu risaukan masa depan,
ynag jalannya masih lagi terdampar luas tapi tak mampu lagi diterokai,
sebab masanya belum tiba...

:)

konklusi?
Allah hantar saat-saat yang mana kita kena buat deal dengan diri sendiri ni
agar kurangkan buat perkara lagha kat fb,
minimize masa kat blog *dush dush
bual kosong tanpa isi,
masa berlalu tapi... fikir sendiri....
sebab dia nak kita fokuskan semula hala tuju hidup.
Ingat umi baba,
Ingat duit rakyat yang kau tengah guna sekarang.
Dan ingat the ultimate goal now and forever.
Redha Allah, dan jannahnya yang satu.

moga terus kuat,
dan aku tahu kau boleh :)






it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

2 Oct 2013

Lets start all over again

Bismillahirrahmanirrahim.
In the name of Allah,the most gracious,the most merciful.

We are human, so of course we make mistakes,
Get used to it,it's normal to make such things in life,
Indeed,we learn from the past.
The determination that we have actually mends us into a better person,

I don't wanna talk about success,
itu rahsia Allah,
I don't  even have the desire to judge others based on what they are,nonetheless the old them,
Just give us another chance,
To decide on whatever path we're about to take.. 




Everyone has a past, everyone lives a present, everyone deserves a future ~ hlovate





it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...