18 Sep 2013

Le' Damsel in distress

Assalamualaikum w.b.t

Currently searching for knight in shining armor.
But,it's kind of impossible to find one. haha
Jujurnya, perjalanan 2 months and counting ini menyimpan memori yang agak banyak.
Kisah orientasinya, roomates punya cerita, hikayat classmate yang masing-masing punya perangai yang berbeza.
Setiap satu jadi peneman diri di sini.
Kalau cakap diri ni happy je semedang,tu memang tipu.
Stress tu biasa,senang cerita. So,kena pandai cari escapism.

run from reality.it's ain't killin'

Jalan ke taman, melantak kat CP dengan hanan, baca novel tak kisah BM atau BI punya version,
Tak pun tidur.
Tapi,you know what, after all,there's one thing that will sooth me down whenever i feel miserable, that kind of feeling when everything seems so wrong...it's surau.
Bukan nak kata yang diri ini budak baik,kerja pergi surau je hari-hari. Tak. Dan sesungguhnya sangat malu dengan kenyataan ni.
Tapi kat sana,there's something so special,
its serenity,the videos they show, the talks.
Thanks Allah for blessing me with a path that not every one is able to walk in.
Walaupun susah,i'll find the way. We'll find the way,together :)
Kerna Allah takkan menguji hambanya melebihi apa yang mereka mampu tanggung. Itu pasti.



it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...