30 Jun 2013

Of Everything

Assalamualaikum w.b.t

Bila direnung kembali perjalanan cuti selama +/- 7 bulan ini, seriously,i don't even realize that time could flies this fast. Yeah,time really flies. Teman sahabat semua dah selamat menjejakkan kaki ke RnR seterusnya. Well,kan semuanya menghala ke destinasi yang satu. Sana. Alam sana yang abadi. Nak sampai ke sana tu memang memakan masa,yang beza cuma cepat atau lambat. Yang lambat bererti banyak RnR yang disinggah.Menambah bekalan,mungkin :)

Of friends' latest news
Really hope that maleen is doing fine there in KMpk eventhought  it might be a harsh moment for her.
Say what,the beginning is always the hardest.
Sangat hajat Alya mampu untuk stay strong nun jauh di kedah. What a relief when i finally heard from her.
Ilham pulak,yeah,I have to say that the road that she choose today determine where her next footprint,her everything in future.And I know that she is  more than capable to do so.
Kawan-kawan yang lain,i hope that they are keeping well despite of the whole crappy moments at their very on college.

Of families' business
Alhamdulillah,kak zua (cousin)  dah dapat tukar ke semenanjung. Honestly,dah tak sanggup tengok dia berjauhan dengan anak yang baru +/- 6 bulan. Berjauhan dengan suami,keluarga semua. It must be a hard time for her,but,alhamdulillah she survives till this day :)

And finnaly,

Of my personal life update
Malam ni malam terakhir kat rumah. Amacam seram tak? haha. Feeling tu,macam biasa, tak boleh dikenal pasti. Mix feeling yang pasti. Excited bercampur dengan risau serta cuak membentuk hormon badan yang tak berapa nak seimbang. Estrogen,progesterone,testosterone. Eh? perempuan mana ada hormon testosteron la*masuk silibus bio jap,hee.  Esok dah nak bertolak ke Puchong. Bergelandangan la kami di rumah ayah D sebelum ke seremban pulak on the day after tomorrow. Kolej Mara Seremban,here I come!

I am all aware that IB will not be that easy,
naah,not easy at all,
some people even call it dementor,scary much,ey?
***************fighting*******************

Go syaza,you sure can do it!
Dan,sangat hajatkan doa kalian,
doakan saya ya :)
May Allah possess us with his blessing,Amin.


pen off,
syaza

it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...