7 Apr 2013

kita kawan...kan?

Assalamualaikum w.b.t

Above all,excuse me for using 'aku' this time.
this post is dedicated for all my beloved friends,best buddies to be specific.

I watched ABPBH. Naaa. It's not about their attire or what so ever. Oh,wait! Congrats to Shaheizy Sam for winning that award. Honestly,i'm not a big fan of him,but,somehow i really adore his loves and passions towards his mom. Lari tajuk kejap tak apa kan,Hehe.

Ok,back to the main point. Lagu Sahabat by NL feat sleeq masa malam anugerah tu reminds me of some memories...

Aku tak tahu nak cakap macam mana.
Maaf,kalau kau,kau dan kau rasa aku tak faham perasaan kau orang semua.
Maaf,kalau selama ni kau rasa aku letak gap antara kita.
Maaf,kalau kau rasa aku tak pernah ambil peduli pasal jatuh bangun kau selama ni.
Aku cuma nak kau tahu,aku dah cuba yang terbaik untuk tak wujudkan sebarang jurang antara kita.
But,still it seems like i fail,again :(

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

*Nangis*

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku


Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku 



Kalau betul kau anggap aku kawan,
tolong la jangan ada sikit pun rasa malu untuk spill out your feelings with me,
trust me,i could be your best crying shoulder ever,if you allow me to do so.
i might not be a good storyteller,but,i tried my best to be a good listener to you guys.
i'll be listening,no matter how bad the situation is,
trust me,i won't leave u alone.

Kalau satu masa nanti aku dah tak ada untuk dengar segalanya,
Allah still ada,DIA kan sentiasa ada.
Untuk kau,
untuk aku,
untuk kita :)




Aku harap aku tak perlu ulang hal yang sama banyak-banyak kali..

pen off,
syaza





it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

6 comments:

ELeEa said...

hmm...seoga hubungan kalian brtambah baik
Insya Allah...
=)

spontaneous_gurlz said...

@eleea
amin,adat la..turun naik dlm bersahabat :)

Izzah Haneefa said...

pengalaman saya... bila dekat2 dgn sahabat rasa takda apa2..
tpi bila dah berjauhan... baru terasa 'istimewa'nya persahabatan kami...

#moga terus dipelihara ukhuwah :)

spontaneous_gurlz said...

@izzah
so true,bila dah habis sekolah bru sedar yang hidup agak sunyi,tnpa kawan :)

Mushi Mushi said...

sooo sweet :)

spontaneous_gurlz said...

@mushimushi
errr..hehe,biasa ja kot* poyo tone inserted :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...