9 Mar 2013

MPD*sigh

Assalamualaikum w.b.t

MPD? Multiple Personality Disoder?
Yang baru stage satu rasanya.

Fasa 1:
depan orang luar kemain cakap berhemat. lemah lembut. sopan-santun. cuba dengan ahli keluarga sendiri. sangat susah untuk menuturkan kata dalam bahasa yang boleh diterima masyarakat. Dalam bahasa mudahnya,hormat.



Fasa 2:
hari isnin,boleh je nak bergelak ketawa bersama si A. selasa,layan dia macam tak kenal. tinggalkan dia macam dia outsider yang totally unrecognized. buat muka blank masa terserempak. Totally,definitely and honestly out of places.

credit

Fasa 3:
............................masih dalam proses........................

tak faham? tak apa.
Jaga diri sendiri,jangan kasi kena MPD peringkat awal ni ya. Dan caution,MPD ini tidak ada dalam rekod Jabatan Kesihatan hatta segala hospital,klinik,pusat rawatan swasta mahupun rumah dukun-dukun sedunia. (senyum segaris)

it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

4 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

yang muja pernah dengar personality disorder,, tak tahu la ada ke tak multiple kat depan,, and split personality.

spontaneous_gurlz said...

ah,yang mpd ni lebih kepada talam dua muka rasanya.heehe :)

michelle De hunny said...

org mcm ni ikot angin dia.
buat2 baik kot :D

spontaneous_gurlz said...

@michelle
mungkin :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...