3 Jan 2013

amanat

Assalamualaikum w.b.t

above all,this post is specially written for my bestie..so,for those people who're older,exuse me for using the word aku,please :)

wahai cik puan Amira Amaleen Asri,
tabahkan lah hati cik puan semasa berada di sana nanti ya!
oh ya,pasal latihan panjat dinding yang cik puan takutkan sangat tu,cik puan jangan risau la..semua dah ditanggung beres..saya dah contact pihak pengurusan dan minta seorang akak yang sasa untuk angkat cik puan nanti..saya siap pesan supaya dia angkat cik puan baik-baik,jangan kasar-kasar sebab saya tahu cik puan ni anak manja,kan :p

cut the crap,*serious mood tune in*
so,my dear mok cik maleng,
first,jaga diri kau baik-baik,please
second,jangan terlampau rindu kat aku..heh
third,ini peluang untuk expose kan diri,so took the chance..aku tahu kau boleh!
forth,jangan lupa double check segala barang penting yang perlu dibawa..jenuh la aku nak berenang ke setiu dalam banjir-banjir ni semata-mata nak hantar barang tertinggal tu *jgn gelak,aku tahu aku poyo
fifth,jangan cuba main kenyit-kenyit mata kat sana..harammm tahu ;)
last but not least,
aku rasa solat kau takkan terabai kat sana,aku yakin,so aku tak perlu pesan,kan..

aku repeat ayat tadi,hanya kali ni saja ada ulang tayang,so dengar baik-baik

"We will never know how high we could soar,until we spread our wings and fly away"


 
see how kecik you are..macam mana la aku tak risau
kabur la pulak gambar ni :')
so the rest is history,
off you go to PLKN,now..
bubye*tangan melambai gaya miss world,tangan kesat air mata






it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

2 comments:

ELeEa said...

SELAMAT KE PLKN =)

spontaneous_gurlz said...

ya,selamat ke plkn untuk kwan sy tu..
dia yg pling kecik,tengok2 dia yg kena,hahaha
..takdirr...

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...