4 Apr 2012

NILAM oh nilam

assalamualaikum..*Odd post title*
hi there people,how's life?..such an annoying question,huh..as the answer had already there,all the times..



ok,back to bahasa kebangsaan*ceh*,pertandingan NADI ILMU AMALAN MEMBACA telah selamat melabuhkan tirainya semalam.jujur cakap,dalam banyak-banyak pertandingan yang aku dah masuk,NILAM is the best.yang paling mencabar setakat ni.hakim memang amatlah berkelayakan 
dalam meng'physcho' orang. Allah je yang tahu betapa sukarnya berhadapan dengan hakim-hakim yang betul2 annoying,hehe..tapi,diorang buat macam tu sekadar untuk menguji sejauh mana ketahanan peserta,how do we react when we have to face such people in our real life.boleh bayang tak macam mana kami hadapi segala soalan yang agak pelik pelik daripada those judges..extremely terrifying!

ni lah logonya
meh nak kongsi cerita sikit pasal nilam ni.kalau yang peringkat negeri,pertandingan ni ada lima stesen dan salah satu stesen tu penulisan.as for me,alhamdulillah,wasn't as bad as i thought.lagi 4 stesen tu,lain kali la kita cerita,ya.hehe,keburuan waktu..dan,gambar akan menyusul kemudian..terima kasih kepada mereka yang doakan syaza..ketahuilah,doa anda antara faktor syaza berjaya mendapat tempat ketiga..walau hanya ketiga,still,i am happy..all praised to HIM,the most merciful,alhamdulillah,Ya Allah..

till then,
syaza



it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...