10 Apr 2012

congratz,dears

assalamualaikum and hi again!
kalau nak kira memang la dunia hamba sekarang ni amatlah sibuk..
dengan persediaan untuk spm,ko,macam-macamlah..sampaikan masa untuk diri sendiri pun,macam tak ada.walaupun sibuk tahap tak ingat,hamba dengan gigihnya*ehem2* cuba meluangkan masa untuk 
buat post khas untuk pasukan debat sekolah
sekalung tahniah ikhlas daripada hamba atas kejayaan ini
siapa sangka SMK MACHANG yang dahulunya sering dipandang enteng kini mula mencipta nama
congrats,my dear alia,budi,anis,aniqah and atiah for all those hardwork you've shown in order to win this competition..
untuk cikgu murni dan cikgu kang,x apa cikgu,tahun depan insyaAllah kita ada pelapis..tahniah juga daripada saya atas kejayaan ini! dan maaf kerana saya tak dapat menyertai pertandingan debat kali ni
mungkin org kata,tempat ketiga,apalah sangat..tapi,mereka tak sedar nak dapat tempat dalam this kind of competition,is not easy at all
i'm really out of time now,so,let's the picha tell the whole story

sewaktu majlis pembahagian hadiah..maaf.gambar agak blur

these guys rock the sidang perbahasan


wajah wajah gembira setelah mendapat tempat ketiga
hehehe..wakil kuiz pelaburan dari sek. kami..there are ern,syaza and dayang

keputusan pertandingan kuiz akan diumumkan pada 15 jun nanti,jadi sudilah kiranya kalian mendoakan  kejayaan kami semua..thanks a lot for the prayers

till then,syaza



it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

4 Apr 2012

NILAM oh nilam

assalamualaikum..*Odd post title*
hi there people,how's life?..such an annoying question,huh..as the answer had already there,all the times..



ok,back to bahasa kebangsaan*ceh*,pertandingan NADI ILMU AMALAN MEMBACA telah selamat melabuhkan tirainya semalam.jujur cakap,dalam banyak-banyak pertandingan yang aku dah masuk,NILAM is the best.yang paling mencabar setakat ni.hakim memang amatlah berkelayakan 
dalam meng'physcho' orang. Allah je yang tahu betapa sukarnya berhadapan dengan hakim-hakim yang betul2 annoying,hehe..tapi,diorang buat macam tu sekadar untuk menguji sejauh mana ketahanan peserta,how do we react when we have to face such people in our real life.boleh bayang tak macam mana kami hadapi segala soalan yang agak pelik pelik daripada those judges..extremely terrifying!

ni lah logonya
meh nak kongsi cerita sikit pasal nilam ni.kalau yang peringkat negeri,pertandingan ni ada lima stesen dan salah satu stesen tu penulisan.as for me,alhamdulillah,wasn't as bad as i thought.lagi 4 stesen tu,lain kali la kita cerita,ya.hehe,keburuan waktu..dan,gambar akan menyusul kemudian..terima kasih kepada mereka yang doakan syaza..ketahuilah,doa anda antara faktor syaza berjaya mendapat tempat ketiga..walau hanya ketiga,still,i am happy..all praised to HIM,the most merciful,alhamdulillah,Ya Allah..

till then,
syaza



it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...