27 Mar 2012

nilam

assalamualaikum,
hi to everyone,
life is getting more hectic than ever before,isn't it?.aku yakin hampir kesemua pelajar yang akan seat for spm setuju,kan..ni kelas tambahan dan kelas malam tak start lagi..kalau kelas tambahan dah start nanti tak tahu la macam mana nak handle..nasib baik la aku ni bukannya seorang pengawas yang busy,actually tak ada kerja pon..rasa macam makan gaji buta la pulak,hihi

okayy,stop beating about the bushes,now,lets us proceed to the main point,well,memandangkan masa amat amat amatlah mencemburui kita*cehh*,aku risau sebenarnya ni,hari dah 2 kelas aku skip untuk PROGRAM NILAM..esok satu hari tak ada kat sekolah sebab join pesta buku,nak pengalaman lah katakan..then,i'm not going to be at school for TWO days on next week,yes..tanggungjawab sebagai pelajar yang nak menduduki spm dan tanggungjawab kepada sekolah macam sedang berperang antara satu sama lain..tak apa,ingat,after each difficulties there's a relief..what goes around comes around,insyaALLAH

satu lagi,rasa berdosa kat umi tak hilang lagi sebab tak boleh represent the school in syarahan agama as the contest's date was clashed with NILAM's..memandangkan nilam tu dah sampai peringkat negeri,nak tak nak kena pilih NILAM juga..kesian umi sampai demam2 nak cari pengganti..i've to admit that it wasn't that easy to find someone with talent to speak in front of hundreds of people.bakat sebenarnya tak penting,yang lebih utama ialah keyakinan dan semangat perjuangan..aku sendiri pun tak berapa sebenarnya kalau bab2 syarahan bagai ni..kalau setakat berdiri atas pentas,ayun tangan sikit-sikit tu boleh la,hehe...btw,untuk adik ATIAH,good luck okay,i know you can do it..rock it,dear!..opss,silap,syarahan agama mana boleh nak rock2 kan?..hehe

akhir sekali,doakan syaza ya..doakan syaza berjaya dalam nilam..berjaya dalam pertandingan yang dah disertai dan yang akan disertai..dan yang lebih penting,doakan syaza untuk spm tahun ni..moga doa kita semua dimakbulkanNYA..

till then,
syaza!

it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...