1 Jan 2012

welcome 2012

Assalamualaikum,

2012..
supercool,akhirnya kau menjelma juga

even ramai yang crossing fingers,hoping for not facing you,but,still,here you are..
dan antara ramai2 manusia tu,aku salah seorang daripadanya,
well,spm is a big deal,am not going to deny it
but,still,aku tak faham kenapa ramai sangat student batch95 yang buat status macam ni kat fb
*takut seyh nk face spm thun nie..kawan2,tolong aku
*well,tahun nie aku nk spm,so tolong jngan kacau aku,aku nk study*wth = =" *
*grr..spm menjelma..rasa macam nak lari..

well,itu hanya sebahagian sahaja..the truth is,banyak lgi status yang seangkatan tpi agak malas untuk ditaip..
bagi aku x salah untuk mengingati benda alah yang akan kita tempuh hujung tahun ni,in fact,that's good,tapi,please,tolong la jangan keterlaluan smpai yg membacanya ni jadi meluat..so,think before you talk*kat fb esp*

heh,post ni sebenarnya sekadar nak ucapkan selamat tahun baru,tpi aku dah melalut tak tahu mana hujung pangkal,so sebelum benda ni jadi lebih membosankan,
saya,dengan penuh 'riak'nya,ingin menge'wish'

welcome 2012


*hancur bm aku,mati klau cikgu thu = =" *






it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...