18 Dec 2011

this is me..

assalamualaikum..

semakin lama aku menumpang hidup di  bumiNya ni,aku rasa ada sesuatu yang cukup buat aku tersentuh tiap2 kali aku terfikir tentangnya..
apa ya agaknya sesuatu itu
pakwe aku kah*am not looking forward for pakwe bagai*...nope
homework aku yang sedang menjeling manja langsung x terusik itukah.....ahha..nope
kawan2 aku yang amatlah "berdedikasi" serta "tekun" mengerjakan golden holiday series itukah...may be..but nope..kdang2 je aku tersentuh klau teringat kat korang,yang banyaknya aku naik angin bila ingat apa yang dah kau buat..hehehe..don't get offended,just pulling your leg lol..
pak cik tukang kebun smk kah??...hey,apa kaitan dengan pak cik tu pulak..haish..!!
hahahahaha...
yang sebenarnya,mereka2 itu ialah keluargaku
ya,aku boleh jer nak nangis sampai lebam2 bijik mata klau dah terflashback balik apa yang dah kami lalui
keluarga sentiasa ada disisi kita at the moments we really need someone to talk to,about every single damn thing that crashed this tiny little heart*ok,grammar aku fail..gotta admit it..

hmm..talking bout my family,kami cukup simple..
satu perktaan jer yang cukup sesuai untuk describe kami
which is,kalut,hehehe
yes,kalut..kami memang kalut,especially,my mom,ya ampun,kalutnya macam ntah,aku x leh nak gambarkan
tapi kalau ke'kalut'an itu hilang aku rasa mcam keluarga ni hilang identiti
sebab kalut itu melambangkan kesepaduan kami..cehh..kesepaduan la sangat
..hehehe..
this keluarga yang aku maksudkan kat sini bkan hnya parents n siblings aku,but also melibatkan aunts,uncles,cousins, and not to forget arwah atuk and nnek aku..sayang nnek*hugs*..
act,aku cuma nak  cakap
* to nnek, trima kasih sbub selalu msak untuk saya
* to ayah long,thanks for always makes my days..
* to ayah d, you are a great uncle!!..life starts at 40 huh..hehehe
* to ayah nik,such a gorgeous person i ever met..sumpah x tipu..
* to ma,you are funny..i miss you!!
* to umi,mom,you are my no one,always be the champion
* to umi ayu,being hot makes me respect you the most..hot=hormat orang tua..hahaha
* to cik pah,keep on smiling..those smiles are sweet..again,sumpah x tipu!!
* to ayah ngah,workaholic one,keep working!!..hehehe
* to ayah su, ckup2 la mintak  top up kredit phone,ketahuilah anak sedara anda ini masih tidak      
   bekerjaya  ya!!..hehe..gurau jah
* to arwah uda, am missing u now and forever..moga uda sentiasa dalam lindunganNya..al-fatihah

kalau nak tahu,these fellow adalah adik beradik my mom..and i always in one kind of feeling bila tengok diorang being together..that feeling..hmm..can't be describe..tenang jer..hehehe*apa motif aku gelak nih*

and to others yang x termention..tunggu aje..giliran anda akan tiba..one fine day,perhaps??..
let this pics tell the whole story..


 
                                                  bila nak besar ni ngah,ebie,adik???


                                                       hope this strong bond last forever


                                                                  'll not being forgotten


yeah..akhirnya bergeraj gak this train..*lap peluh*


women in my life..


                                                 ayah d and nnek..longing for this moment already..

love you all..,
zaida syaza






it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

1 comment:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...