23 Dec 2011

perancangan..

salam..

hye,peeps..tengah buat apa tu..huh,buat homework??..dah tak ada kerja lain ke nak buat??
sikit2 homework..sikit2 homework..pehliss la,jangan tunjuk rajin kat sini..aku sikit pun tak heran..
hehehe..acah je ..
well,hari ni dah nk smpai ke penghujung tahun 2011..ada berapa hari je lagi nak start sekolah,but,obviously,i am not ready yet..tahun depan aku nak exam,so maksudnya,aku kena sekat all those silly things i am in love with termasuklah this blog..huh..all!!..did i really mean it..All!!..
facebook,blog,twitter*jgan nak mengada,kau mana ada twitter*,and many others,
boleh ke aku survive nanti??


boleh je..kau kan neerdy stuff,skema girl,mana nak heran all those creepy things ni..kan3 :)


yes,i am a schema girl
crossing fingers for a better future..
zaidasyaza





it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...