23 Dec 2011

batch96

salam..
well,x bercadang nak buat entry yang panjang berjela2 like the old one(s)
first of all, congratz to all pmr candidates batch 96 for your awesome result..

for those yang masih bersedih sebab dpat keputusan yang kurang memberangsangkan,
i just wanna say,hey,untuk apa menitiskan air mata untuk benda yang dah lepas,
come on,let by gone be by gone..
ingat,Allah menjadikan sesuatu for a reason...mungkin bukan rezeki kamu untuk mendapat keputusan secemerlang orang lain tapi,please don't ever lose hope..perjalanan masih jauh,dan Allah pasti menjanjikan sesuatu yang lebih baik instead of achieving good result in PMR..Flying colours in SPM maybe??       
       
shed your tears..


for those yang berjaya score straight As,
congratulations again...ingat kejayaan hari ini sama sekali tidak menggambarkan apa yang akan berlaku pada hari esok,but,for the time being,x salah untuk meraikan kejayaan ni,sekadar termampu..well,takkan la nak mintak bapak you sponsor lamborghini sebijik just because you
score 8A PMR,heh,lainlah klau bapak you tu jutawan setaraf dengan Pak2 Arab kat saudi arabia sana tuh..see,i dah melalut..


yeah...i got it..

all in all,you akan masuk science stream thun dpan kan..so,i just wanna say,welcome to hell,dude..nope..hell tu untuk orang melampau jer*golongan yang dah ditetapkanNya*..well,welcome to padang pasir yang kering kontang and jangankan makanan even rumput pun x nak tmbuh :)..so,pandai2 la you all mkan pasir kat sana nanti yer..

it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...