28 Dec 2011

birthday wish..ngee..


happy birthday to me,
happy birthday to me,
happy birthhday to syaza,
happy birthday to me..

assalamualaikum...
well,yes,today is my birthday dan hari ini genaplah usia aku 16 tahun..
rasa dah tua la pulak..ngehehehe..
16 tahun aku hidup, aku rasa aku dah lalui macam2..
sedangkan,realitinya,apa yang dah berlaku hanya secebis drpd banyak lgi kisah
manusia out there..
masa aku lapar,mungkin ada orang lain kebulur,
masa aku demam,mungkin ada yang kena malaria
masa aku tak dapat straight A,mungkin ada yang x dpt 1 A pun,
so,the conclusion is,bersyukurlah dengan apa yang anda ada...

back to birthday story,
thanks to those yang wish me happy birthday..*may Allah bless u guys*
seriously,aku terharu bila kwan2  SAHUT yang berbulan2 x contact ngan aku,
sudi luangkan masa walau sesaat dua untuk wish hb..thanks again,moga kalian berjaya mencorakkan kejayaan yg lebih hebat khas buat SAHUT..

hmm..apa yang aku nak untuk birthday kali ni ye??
well, ada  tak yang baik hati nak tolong belikan aku set buku hlovate ??
x ada??
x pe lah,nanti aku kaya,aku beli sendiri..hehehe
memandangkan aku x ada duit untuk beli hadiah bagai,so,aku hanya nak sesuatu yang x memerlukan duit..
as a student,aku harap spm 2012 memberikan sesuatu yang manis untuk aku hargai,
as a daughter, aku harap aku aku x bnyak sakitkan hati parents aku,
as a muslimah, aku harap aku boleh jadi seorang umat islam yang lebih baik

thats all,see ya!!




it's okay to be a freak upon one's eyes...just don't be one upon ALLAH's

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...